• New
Висящи Рафтове, Шапки Облекло Вратовръзка Притежателя Тел Штабелируемый Рафтове За Съхранение Кухня Организатор На Врати, Стенни Куки (1#)

Висящи Рафтове, Шапки Облекло Вратовръзка Притежателя Тел Штабелируемый Рафтове За Съхранение Кухня Организатор На Врати,

BGN 18.07
Налично

Наличност

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.Уникален и прост дизайн може да бъде адаптиран към нуждите на всяко място.Наслаждавайки се на творчество, животът престава да бъде монотонен.Висококачествен и траен iron материал, издръжлив и устойчив на абразия, не е лесно да се повреди и има дълъг срок на служба.Можете да го инсталирате на вратата и стената на кухнята, банята, спалнята, а също така да се мотае шапки, шалове, дрехи и други предмети.Заоблени дизайн метална връзка, лесен и елегантен, и не прави дрехи или шапки не по форма.Силна практичност, може да съхранява различни предмети, може да се оформи и да се съхранява, когато не се използва, без да заема място.Функция : 1. Уникален и прост дизайн може да бъде адаптиран към нуждите на всяко място.Наслаждавайки се на творчество, животът престава да бъде монотонен. 2. Висококачествен и траен iron материал, издръжлив и устойчив на абразия, не е лесно да се нарани и дълъг експлоатационен живот. 3. Можете да го инсталирате на вратата и стената на кухнята, банята, спалнята, а също така да се мотае шапки, шалове, дрехи и други предмети. 4. Округленный дизайн межсоединения кабели, прост и елегантен, и не прави дрехи или шапки да бъде във форма. 5. Силна практичност, може да съхранява различни предмети, може да се прибира и се съхранява, когато не се използва, без да заема място.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Рафтове за съхранение Материал : желязо Тегло : прибл. 385 г~400 г/13,6 грама ~ 14,1 унция Размер на продукта : прибл. 15.5 x 10 x 60 см/6.1 x 3.9 x 23.6 in Слой : 4 слоя, Носещи натоварване : Approx. 3kg/6.6 lb Приложение : Шапка, дрехи, вратовръзка Място на инсталиране : на Вратата, стената на Списъка с пакети : 4 x Rack1 x Screw1 x Кука Забележка : 1. Моля, позволете 02 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Той съдържа само съдържанието на посочените по-горе опаковка и не включва в себе си други продукти.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Rack
Material:
Iron
Weight:
Approx. 385g~400g/13.6oz~14.1oz
Product Size:
Approx. 15.5 x 10 x 60cm/6.1 x 3.9 x 23.6in
Layer:
4 Layers
Load Bearing:
Approx. 3kg/6.6lb
Application:
Hat, Clothes, Tie
Installation Location:
Door, Wall
Package List:
4 x Rack1 x Screw1 x Hook
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. It only contains the contents of the above package and does not include other products.

Те също купуват с този продукт