• New
AISHNA Овлажнител на Въздуха, Цветна Готина Мини Овлажнител на Въздуха,Дифузор Етерично Масло с Аромат на Етерично Масло от USB Студената Мъгла на Овлажнител на Въздух?

AISHNA Овлажнител на Въздуха, Цветна Готина Мини Овлажнител на Въздуха,Дифузор Етерично Масло с Аромат на Етерично Масло

BGN 10.36
Налично

Наличност

Памучни тампони трябва редовно да се заменят., Овлажнител на въздуха генерира само тиха честотата на почти 26 db, така че вас никой не ще алармата по време на сън или на работа.Той може ефективно овлажняват сухата кожа и да помогне да се намали лющене на кожата.Имаме силен екип, сервизно обслужване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Топли съвети : Трябва да добавите растворимое във водата етерично масло. 4 : Препоръчва се за почистване овлажнител на всеки 7 дни, за да се поддържа интериора чист.Овлажнител на въздуха се изключва автоматично, когато няма вода, така че можете да го използвате през нощта, без да се притеснявате за увреждане на овлажнител. *Кратко натискане за първи път, за да включите пръскане; кратко натискане още веднъж, за да се включи периодично пръскане (спрей в продължение на три секунди и спиране в рамките на три секунди). 2 : Моля, използвайте 100% чисти етерични масла без корозия. * Продължително натискане на бутона на ключа позволява да включите функцията монохромни нощта.Причина : памучен тампон не е в контакт с пистолет.Мини-овлажнител за въздух с обем 300 мл, подходящ за различни помещения, като спалня, хол, детска стая, офис, спа център, зала за йога и т. *Кратко натискане отново, за да изключите спрей. 3 : Как да интермитентен режим?. * Моля, обърнете внимание на това, измести ли пружина на памучен тампон или не, просто се изправете извор на напрежение.Овлажнител е с USB-адаптер за захранване, както е преносим и компактен дизайн е много удобно да се заемат със себе си.USB адаптера е съвместим с всички USB порт на устройството и гарантира, че тя може да се използва в спални, офиси, автомобили и бани. * Продължително натискане още веднъж, за да включите цветни лека нощ. 1 : Защо овлажнител на въздуха не пръска и размер опаковка не отговаря?.

Спецификация

Те също купуват с този продукт