• New
Тестер на стойност Брикс, Рефрактометър, Измерител на Концентрация на 0-90% Захар Touch Четец на Автоматична Температурна Компенсация за производство на Вино Приготвя?

Тестер на стойност Брикс, Рефрактометър, Измерител на Концентрация на 0-90% Захар Touch Четец на Автоматична Температурна

BGN 67.12
Налично

Наличност

[Лесно за разбиране управление на] : Хидрометър за производство на вино с прост и интуитивен метод за работа-това е прост и лесен за използване инструмент. [Джобен размер] : Хидрометър бира е лесен за използване, компактен и лек на тегло.рефрактометър е удобен за хващане и носене. [Калибрирани показания] : Показател на пречупване от този рефрактометъра на стойност Брикс се калибрира в съответствие с показател на пречупване на течности. [Практичен и здрав] : Този рефрактометър ареометра вина са здрав и ще поддържа своята висока производителност в продължение на дълго време. [За изпитване захар] : Този хидрометър дела подходящи за широк спектър от тестове течен подсладител и най-често се използва за рефрактометров.Спецификация : Тип елемент : Рефрактометър Модел : RHB-90 ATC Обхват на теста захар 0-90% Точност на измерването : 0.1% Материал : Алуминий Автоматична температурна компенсация (ATC) : 10℃~30℃ (50℉~86℉) Характеристика : 1. Показател на пречупване, се определя коефициент на пречупване на течности, което прави рефрактометър мед малък и точна 2. Този комплект за тестване на захар е лесен за използване и е лесен метод на работа 3. Аксесоари за вино имат широк спектър от приложения, включително рефрактометър, който е подходящ за повечето тестове за захар 4. Този комплект за приготвяне на медовухи е лесен за използване, рефрактометър, компактен и лек, лесно се поддържа и да носи със себе си 5. Рефрактометър спиртометра здрав и може да поддържа своята висока производителност в продължение на дълго време, Списък на пакета : 1 х рефрактометър 1 х краен 1 х отвертка 1 х Ръководство за потребителя 1 х плат(цветът е случаен).

Спецификация

Те също купуват с този продукт