• New
Лесно да се замени 180/90/0 Градуса Стъклена врата на панта Шкаф Витрина Панта Цинк сплав за 5-8 мм Дебело стъкло Безшумен (цвят : от 0 градуса)

Лесно да се замени 180/90/0 Градуса Стъклена врата на панта Шкаф Витрина Панта Цинк сплав за 5-8 мм Дебело стъкло Безшумен

BGN 30.54
Налично

Наличност

Материал : Цинк, сплави;.Подходяща дебелина на стъклото : 5-8 мм/0.2 x 0.3 инча;.Регулируем винт подходящ за повечето стъкла.Подходяща за стъкло с дебелина не повече от 5-8 мм. се Определя в банята и кухнята, за да запази стъклена дъска, стъклен рафт и т.н. Цинк сплав не ръждясва,е построена,за да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме Описание : Регулируем винт подходящ за повечето стъкла.Подходяща за стъкло с дебелина не повече от 5-8 мм. се Определя в банята и кухнята, за да запази стъклена дъска, стъклен рафт и т.н. Цинк сплав не ръждясва,е построена,за да устои на дневни надраскване, корозия и потъмняване на стенописите.Характеристики : Материал : цинк, сплави;Подходящ дебелината на стъклото : 5-8 mm/0,2x0, 3 инча;кръст Бод Пакет Съдържание : 1 бр.

Спецификация

Те също купуват с този продукт