• New
Настолна лампа, CeSunlight LED Настолна Лампа с USB порт за зареждане, 7 W, 5 цветови режими, 5 нива на яркост, Чувствително управление, 0,5/1 ч за Автоматично Синхронизиране, Гри?

Настолна лампа, CeSunlight LED Настолна Лампа с USB порт за зареждане, 7 W, 5 цветови режими, 5 нива на яркост, Чувствително

BGN 19.19
Налично

Наличност

【7 W,700 лумена, индекс на цветовете 82, 25 осветление режими】 За да отговори на различните нужди на нашите настолни лампи с USB порт за зареждане са 5 цвята осветление × 5 нива на яркост, чувствително сензорно управление, идеална за четене, почивка, обучение и спане. 【Таймер за автоматично изключване, безплатно спи】-30/60 минути таймер за автоматично изключване, сън в състояние на покой, автоматично се изключва настолна лампа, за да спестите от сметката за електричество. 【Функция памет технология за грижа за очите】-Липсата на трептене, липсата на дух, нашата светлина изследвания подходящ за четене на детска нощен спални.Моля, обърнете внимание, че настолна лампа запаметява вашите режими на осветление , ако включите/изключите я натискане на бутон "power button", но тя не работи, ако выдергиваете USB кабел от порта. 【50,000 Long Hours Lifespen, 52 светодиода】-52 бр светодиоди, предназначени за повече от 50,000 часа, никакви проблеми с подмяна на лампи през следващите 11 години, ако освещаете до 12 часа на ден.Постигане на същото ниво на осветление, при спестите до 75% енергия в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка, спестете своите пари. 【100% Гаранция за връщане на парите】-30 дни парите обратно гаранция и 2 г. гаранция, на нашите невероятни сгъваем съвременна настолна лампа, или са доволни, или получавате парите си обратно, това е така, защото ние поставяме награда на удовлетвореността на клиентите.

Спецификация

Те също купуват с този продукт