• New
RUNIBATE Детски Играчки Детски Концентрационни Спортни Играчки Образователни Играчки за Ранно Образование Детска Координация на Ръцете и Очите и Поставяне на Тарале?

RUNIBATE Детски Играчки Детски Концентрационни Спортни Играчки Образователни Играчки за Ранно Образование Детска Координация

BGN 31.99
Налично

Наличност

1. На обратната страна На играчки "таралеж" гравирани цифри, позволяващи на децата да учат, докато играят и да развиват своите умения за математическо мислене. 2. С помощта на тази играчките за ранно обучение можете да се тренира координацията на ръцете и очите на детето си и да се подобри концентрацията. 3. Играчка полира, гладка и без чеп, и няма да навреди на детската ръка, така че тя е много удобна за използване. 4. Тази играчка е богата на цветове, които могат да подобрят детско познаване на цветове и подобряване на детско въображение и способността за рисуване. 5. Играчки могат лесно да се съхранява.Когато не се използва, всички 12 шипове могат да се поставят в основата на таралеж, което не е лесно да загубиш.Играчки Описание : Име : Таралеж сортировач Toy Toy размери на продукта : 23*17*12cmmaterial : plastic Toys Тегло : 250g Due за ръчно измерване, моля, позволете по-малки отклонения.Поради различни светлини и дисплеи могат да бъдат малки хроматичната аберация, моля, разберете.Пакет Including Toy опаковъчен лист : 1*base1*cover12*шипове (3 на цвят).

Спецификация

Те също купуват с този продукт