• New
Детски Плюшени Ръчни Дрънкалки, Сладък Животни Форми на Цветни Животни Плюшени Дрънкалки, Играчки Привличат Бебето с Прорезывателем за Вкъщи, за Навън(Лъв Музикал?

Детски Плюшени Ръчни Дрънкалки, Сладък Животни Форми на Цветни Животни Плюшени Дрънкалки, Играчки Привличат Бебето с Прорезывателем

BGN 8.32
Налично

Наличност

Идеалната музикална играчка : Новородено количката е столче за кола играчки ще издава по-мек звук,за да привлече вашето бебе при разклащане, и ще помогне на родителите да играете с децата си, било то вкъщи или на улицата.Симпатична форма на животното : Интересно и цветно животно, подобно на яслата, висящи играчки, той вдъхновява визуално развитие на вашето бебе и развива цветово възприятие на бебето.Най-добрият подарък : Може да се използва като висококачествен подарък за деца на Ден за защита на децата, рождени дни и други празници, които могат да ги направят щастливи.Подобри растежа на бебето : С помощта на прорезывателя подобри растежа на зъбите и ще привлече вниманието на вашето бебе, за да се засилят сетивна стимулация на бебето и развитието на слуха на детето.Безопасен материал : Сигурност и материал, без вреда за деца, можете да го използвате с увереност, когато детето си играе в него.Функция : 1. Идеалната музикална играчка : Новородено количката е столче за кола играчки ще издава по-мек звук,за да привлече вашето бебе при разклащане, и ще помогне на родителите да играете с децата си, било то вкъщи или на улицата.2. Подобри растежа на бебето : С помощта на прорезывателя подобри растежа на зъбите и ще привлече вниманието на вашето бебе, за да се засилят сетивна стимулация на бебето и развитието на слуха на детето.3. Симпатична форма на животното : Интересно и цветно животно, като играчки за яслите, то вдъхновява визуално развитие на вашето бебе и развива цветово възприятие на бебето.4. Най-добрият подарък : Смогите да се използва като висококачествен подарък за деца на Ден, деца, рождени дни и други празници, които могат да ги направят по-щастливи.5. Материал на сигурността : Сигурност и материал, никаква вреда за бебета, можете да го използвате с увереност, когато детето си играе в него.Параметри : Тип на продукта : Детски плюшен ръчно погремушкаматериал : PP cottonпригодный Възраст : 3 месеца + Предпоставка списък : 1 x Baby Плюшен ръчно дрънкалка.

Спецификация

Item Type:
Baby Plush Hand Rattle
Material:
PP Cotton
Appropriate Age:
3 Months +
Package List:
1 xBaby Plush Hand Rattle :

Те също купуват с този продукт