• New
Simport T308-4A Cryovial Дизайн външна резба Криогенный флакон с гъба и силиконово уплътнение шайби, Самостоячий, капацитет 4 мл (опаковка от 1000)

Simport T308-4A Cryovial Дизайн външна резба Криогенный флакон с гъба и силиконово уплътнение шайби, Самостоячий, капацитет

BGN 282.74
Налично

Наличност

Дизайн на външна резба.С гъба и силиконово уплътнение шайби.Самостоятелна позиция. Капацитет 4 мл. Опаковка от 1000 броя. Е Предназначен за съхранение на биологични материали, клетки на човека или животни, при температура до -196°С (но трябва да се използва само в газовата фаза на течен азот).Капачката е с дълга пола за лесно асептической техника с една ръка, сверхбыструю дизайн на резба, която позволява да снимате само за 1-1/4 оборот, и вътрешната конструкция на threads, която не ще улесни евентуалното замърсяване.Това капачка също е снабден с изключителна силиконовата шайба, инсталирани вътре в капсула, за да се осигури положителен уплътнение при всяка температура, дори и най-ниска от криогенни.Тръбите са снабдени с бяла маркировочной зона за идентификация на пробата и могат да бъдат боядисани с помощта на CAPINSERT (серия T312 за избор на цветове на разположение).T308-2 може да бъде центрифугирован до 17 000 г. Флакони стерилизуются гама-радиация и са опаковани в отделни запечатани, затваряне на замъка пакети по 100 бройки. Autoclavable.

Спецификация

Те също купуват с този продукт