• New
UXZDX CUJUX Пластмасова Кутия Cube Box Органайзер за съхранение на Станция за Дете/Детска Спалня, Промяна на маса, Детска стая или стая за игри - Организация за памперси, Кре?

UXZDX CUJUX Пластмасова Кутия Cube Box Органайзер за съхранение на Станция за Дете/Детска Спалня, Промяна на маса, Детска

BGN 235.98
Налично

Наличност

❤Преграда за съхранение, може да се съхранява на малки предмети, като например козметика, бижута, документи, канцеларски материали и т.н., Подходящ за маси, нощни тумбочек, офиси и т.н. ❤Големи кутии за съхранение, подходяща за съхранение на дрехи, инструменти, играчки, стационарни и документи и т.н. ❤на Напълно модулен (кутии от едни и същи системи за съхранение, могат да бъдат добавени, заменени и переставлены). ❤Този кутия за съхранение е много полезен предмет в дома, например в спалнята, офиса, гаража или на всяко друго място, което се нуждае от организация. ❤Прозрачен дизайн на кутията, по-удобно намиране на предмети, по-ясно от пръв поглед, да се спести много време, за да намерите елементи. Product Details Color : beige Material : original rice PP + rubber + resin Use occasion : office / bedroom / study / bathroom Featuresstackable, save space, not easy to slip when stacked, the drawer is made of high transparent resin material, which can clearly understand the internal situation. категория на стоки, класифицирани и съхранени горния край на изпъкнали, лесно се съхранява, не се притеснявайте за това, че предметът се плъзга лесно да извадя кутия, достъп до теми по-удобно нескользящее гумени дъното, интимен дизайн, не боли, desk, не се притеснявайте за скольжении при полагане на Това е много подходящ за вашето семейство и може да запази всичко в ред.

Спецификация

Те също купуват с този продукт