• New
WeDai Преносим Разтегателен Телескопична Плъзгаща се Хладно Презентатор, се Посочва в Ръчен Показалка за Обучение Pointer Pen(черен)

WeDai Преносим Разтегателен Телескопична Плъзгаща се Хладно Презентатор, се Посочва в Ръчен Показалка за Обучение Pointer

BGN 56.00
Налично

Наличност

Той е идеален за преподаване на образование или учебни курсове.Растягиваясь на цели 39 инча, тя позволява на потребителя да бъде по-далеч в страна от представяне.Той може да докладва информация за укрепване на знанията на учениците по предмета.Материал : неръждаема стомана и гъба.Дължина удължаване на : прибл. 1m/ 39.37. Дължина на стесняване на : прибл. 20 см/ 7,87 инча Опаковъчен лист : 1 бр. * Ръчно показалка.Материал : Неръждаема стомана и гъба.Дължина на стесняване на : прибл. 20 см/ 7,87.Цвят : както е показано на фигурата.Опаковъчен лист : 1 бр. * Ръчно указател Дължина : прибл. 1m/ 39.37.Описание : Тази солидна здрав модел осигурява допълнителен удар, с удължена дълго, много дълго 39-инчов показалеца.Той е идеален за преподаване на образование или учебни курсове.Растягиваясь на цели 39 инча, тя позволява на потребителя да бъде по-далеч в страна от представяне.Той може да докладва информация за определяне на знанията на учениците по този предмет.Характеристики : Здрав, преносим, прибиращи се, плъзгаща се.Замяна филцови за контакт корона.Удобна порести дръжка, здрава при пълно отваряне, не полита.Подходящ за традиционната табла, електрически табла, тя няма да навреди на екрана.

Спецификация

Те също купуват с този продукт