• New
SDLAJOLLA Универсален Телефон Ремък Кръпка, Противоугонный Телефон Виси Въже, за да Освободи Ръцете си Творчески Телефон Crossbody Ремък Открит Пътуване за Доставка за Пов?

SDLAJOLLA Универсален Телефон Ремък Кръпка, Противоугонный Телефон Виси Въже, за да Освободи Ръцете си Творчески Телефон

BGN 67.68
Налично

Наличност

1. Освободете ръцете и защита на безопасността на вашия телефон : обадете се за свободни ръце, когато вие сте заети, и се уверете, че вашия смартфон в безопасност.Нито един случаен телефон не падна и не е бил загубен. 2. Универсална съвместимост : Висококачествен ремък за мобилен телефон подходяща за всеки своята практика за мобилен телефон със зарядно дупка.Нито една камера или датчик на пръста не са заключени.Ултра тънък пластир поддържа всички видове жични/безжични зареждане и слушане на музика. 3. Издръжлив и лесен : Той е изработен от висококачествен материал с добра засаждане.Здрава метална тока и безопасност въжето ще предпазите вашият телефон от случайно падане.Мек и приятен за кожата материал през рамо ще окаже натиск върху врата и раменете. 4. Широко приложение : Бързо да се освободи ремък мобилен телефон с мощен универсален пластир за улавяне, специално проектирани за използване удобен мобилен телефон в движение.Това е идеалният аксесоар за вашия мобилен телефон, както за мъже, така и за жени в ежедневния си живот. 5. Анти-кражба на защита : Дръжте телефона си в безопасност и в рамките на видимост, за да предотврати неговата кражба. 1.Освободете ръцете си и дръжте телефона си в безопасност : Говоря по микрофона, докато сте зает, и да си смартфон в безопасност.Никакво случайно падане или загуба на мобилен телефон.2.Универсална съвместимост : Висококачествен телефонен кабел, подходящи за всякакъв своята практика за телефон, зарядно дупка.Няма заключване на камерата или сензора на пръста си.Супер Тънък пластир поддържа всички видове жични/безжични зареждане и слушане на музика.3.Издръжлив и лесен : Изработен е от висококачествен материал, който е добре да се придържа.Здрава метална тока и надеждно въже ще предпазите вашият телефон от случайно падане.Мек приятен за кожата материал каишка за ръка, не създава натоварване на врата или рамото.4.Широко приложение : Быстросъемный телефонен ремък с трайно универсална покритие, предназначена за лесно телефон в движение.5.Анти-кражба на защита : дръжте телефона си в безопасност и достъпни в очите, за да се предотврати кражба.Моля, обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измерване на Действителния цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффектачехол телефон не е включена Описание : Материал : полиестер+металлДлина : 160см1/9x ремък.

Спецификация

Те също купуват с този продукт