• New
Пигменти практики татуировки фабрика 15ml, 4 цвята Достъпни татуировка Мастила, Мастила за татуировки Eyeline на Веждите, Устните, Полупостоянные Пигменти мастила грим ?

Пигменти практики татуировки фабрика 15ml, 4 цвята Достъпни татуировка Мастила, Мастила за татуировки Eyeline на Веждите,

BGN 6.39
Налично

Наличност

【Концентриран ЦВЯТ с висока плътност】100% чисто нов и високо качество.Стабилност на цветовете, чист, здрав и сигурен,с формула, съдържаща висока концентрация на пигмент, дълъг срок на експлоатация, правят си татуировки имат отлична консистенция. 【ЧЕТИРИ ЦВЯТА са на РАЗПОЛОЖЕНИЕ】С 4 обикновено използваните цветя, направете си татуировка, по-професионални и по-ефективни.Резервоарът е малка, няма да доведе до допълнителни разходи.за лична употреба, за професионалисти е един добър избор. 【 СЪСТАВКИ на РАСТЕНИЯТА】Приема екстракти от растения с новата технология, не се дразни, е безопасен и лесен за употреба.Никаква вреда и никаква стимулация на кожата, приятелски към кожата.Нетоксичная формула, безопасна и лесна за използване. 【ТРАЙНИ ЦВЕТОВЕ】Трайни цветове, може да продължи в продължение на много дни.Малка молекула, бързо боядисване, липсата на промяна на цвета и силна стабилност.Той има отличен красящим ефект, който се отличава с нежна, гладка и силна наситеност на цветовете. 【ПОДДЪРЖА РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВИ СЪВПАДЕНИЕ】Поддържа различни изисквания към ярка на цвят.материали, пигменти, ярки цветове, лесно се оцветяват и не е лесно да изчезне, всички пигменти облучаются и стерилизуются (гама - лъчи) за да се гарантира сигурността.Функция : 1. Бързо боядисване, високо-концентрирана плътност на цветовете, малки молекули пигмент. 2. Имайте силна пропускливост, точен пигмент, конструированный за кожата на практика татуировки. 3. Не шеметен и удобен за дейности, при стабилно отлично влияние. 4. Пигмент на растението, имат добро влияние цвят, също може да се използва за промяна на цветове. 5. Смогите използвайте с машина за татуировки и дръжка татуировки ръчно, почти спомагателно оборудване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Практика татуировки Ink Optional Цвят : черно кафе, тъмно кафе, черен, червен Срок на годност : 3 години (запечатан) нето Съдържание : 15 мл / бр Начин на съхранение : да се Съхранява на сухо и проветриво място, да се избягва излагане на слънце Кореспонденция : Мач с татуировочной машина и инструкции дръжки татуировки ръководство за ползване : 1. За кожата на практика, само не и за човешката кожа 2. Преди употреба се разклаща равномерно и 3. Можете да използвате професионални протирочное масло, прочистване на кожата след операция 4. Не смесвайте алкохол или вода, за да не предизвика проникване или друг дискомфорт.Списък с пакети : 1 x Практика на татуиране мастила.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Practice Tattoo InkOptional Color
Shelf Life:
3 Years (Sealed) 
Net Content:
15ml / pc
Storage Method:
Store in a dry and ventilated place, avoid sun exposure
Matching:
Match with tattoo machine and tattoo manual pen
Instructions for Use:
1. For practice skin only, not for human skin :
2. Shake evenly before use :
3. You can use professional wipe oil cleaning the skin after the operation :
4. Do not mix alcohol or water, so as not to cause penetration or other discomfort. :
Package List:
1 x Practice Tattoo Ink :

Те също купуват с този продукт