• New
ZCxiyu Маса За Съхранение Чекмеджето За Съхранение на Дървена Кутия За Съхранение на Работния Боклук Довършителни Багажник Кутия Книжния Щанд Офис Бюро Багажник Тен?

ZCxiyu Маса За Съхранение Чекмеджето За Съхранение на Дървена Кутия За Съхранение на Работния Боклук Довършителни Багажник

BGN 63.12
Налично

Наличност

Креативен дизайн : Многофункционален настолен органайзер, може да ви помогне да организирате настолни приспособления и лъскав и чист работен плот.Съхранение и сортиране : Много е подходящ за подреждане на работния плот, кажете сбогом на вашите кафетерием, това е избор за домашния офис, може да ви спретнат услуги.Лесен монтаж : бърза и лесна начална събрание, прави своя собствена работна маса е по-кратка.Съхранение и организация : Много подходящ за организиране на работния плот, кажете сбогом на масата Bento, това е избор за домашния офис, може да ви осигури чист обстановка.Настолен органайзер-чудесен помощник в офиса за съхранение на различни предмети, като например книги, телефони, ключове и други малки неща,можете също да го използвате у дома за съхранение на различни козметични средства.Бързо и лесно събиране на къщата, направете свой собствен настолен органайзер и се насладете на удоволствието от Сам.Предимства за вас : това може да ви помогне да организирате работния си плот и да спести много от времето и пространството.бързо и лесно да се събере къща и да направи свой собствен настолен мениджър.Перфектната организация на работния плот, сбогом на масата Bento, избор за домашния офис, за да ви осигури чист околната средуспецификация : Спецификация : Материал : Древесинаразмер : 390x290x280 мм Област на приложение : дом, офис и школапакет в пакет : 1 Настолен органайзер Забележка : 1. Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в измерванията 1-2 виж 2.Поради различните настройки на осветление и на екрана цвят на проекта може да се различават малко от изображението. 3. Ако дървената повърхност е леко повредена, това няма да се отрази на инсталиране и използване.Това е нормално.4. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори на вашето запитване в рамките на 24 часа.Многофункционален настолен органайзер, ще Ви помогне да сложим на масата, приспособления и стационарни устройства в чисти и спретнати.Моля, обърнете внимание на качеството, осигуряване на качествено обслужване, благодаря ви за доверието.Ако имате някакви въпроси, коментари или препоръки, моля, свържете се с нас.

Спецификация

Specification:
Material:
Wooden
Size:
390X290X280Mm
Occasions:
Home, Office and School
Package Included:
1 Desktop Organizer :
1. Due to Manual Measurement, Please Allow a Measurement Difference of 1-2 Cm. :
2. Due to Different Lighting and Screen Settings, the Color of the Project May Be Slightly Different from the Picture. :
3. If the Wood Surface is Slightly Damaged, It Will Not Affect the Installation and Use. This is Normal. :
4. If You Have Any Questions, Please Feel Free to Contact Us for Ther Assistance. Our Customer Service Will Answer Your Inquiry Within 24 Hours. :
Multi-Fun Desktop Organiser, Help You Arrange the Desk Gadgets and Stationary Clean and Tidy. :
Pay attention to quality, provide quality service, thank you for your trust. If you have any questions, comments or feedback, please write to us. :

Те също купуват с този продукт