• New
Накрайник за душ с ръчна дюза, 10 Дъждовна Струя с високо налягане / 5 Настройки Handheld Showerhead Combo с Удлинителем, Държач за душ/78 Маркуч (квадратен)

Накрайник за душ с ръчна дюза, 10 Дъждовна Струя с високо налягане / 5 Настройки Handheld Showerhead Combo с Удлинителем,

BGN 45.52
Налично

Наличност

【Накрайник ЗА ДУШ С РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ】-Включва 10-инчов квадратна дюза за душата, 4,5-инчов хромирана повърхност и 5 настройки на пръскане с подвижен душ, 78-инчов маркуч от неръждаема стомана, трипътен отклонитель, лепкава стена за душ, тефлонова лента, уплътнение, ръководство за монтаж и гаранция. 【Дъждовна накрайник ЗА ДУШ】- 10-инчов накрайник за душ, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, никога не трябва да се притеснявате за това, че тя ръжда. 100 тясно съединените силиконови дюзи може да ви донесе душ в хотелската обзаведени и разполагат със функция самопочистване, което означава, че той не ще бъде блокиран. 【РЪЧЕН ДУШ】- Хромирана повърхност с ABS и подобрени накрайник TPR го прави по-красив и щедър.5-защитен режим на душата и 87-инчов дълъг маркуч за душа го правят по-удобен за вас.Можете да го използвате за къпане на домашни любимци, за почистване на баня, и тя е много подходяща за къпане на деца. 【ДУШ-ДРЪЖКА】- Душ удлинительная ръкохватка изработена от масивен месинг.Можете да управлявате дюза за душата, чрез регулиране на лоста на душата в съответствие с най-добрия ъгъл, наклон и височина.Подходящ за всеки душ-глави. вертикален обхват на движение от 2 метра. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- Не трябва да се обадите на водопроводчик, само за няколко минути можете да зададете 4 затянутых ръчно свързване.Всеки продукт е преминал нашия тест, за да се предотврати изтичане на информация и да се гарантира, че той може да работи добре при всякакви обстоятелства.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно насадке за душата.

Спецификация

Те също купуват с този продукт