• New
Delaman Микровълновата, Сензор За Светлина Радар Ключ, 360° 500 W Микровълнова Печка, Микровълнова Печка Радар Ключ Smart Сензор За Движение На Светлината Радар Превключват?

Delaman Микровълновата, Сензор За Светлина Радар Ключ, 360° 500 W Микровълнова Печка, Микровълнова Печка Радар Ключ Smart

BGN 22.24
Налично

Наличност

【Перфектен дизайн】 : Този микровълновата, сензор не само изглежда просто и красиво, но и е регулируемо разстояние наблюдение, чувствителност и временно забавяне. 【Отлично представа】 : Този светъл преминете на радара също така е възможно да се установи в място, ден за борбакрадец и осветление.Сензор може да издържи на времето.Светлина се включва, когато хората идват, и изключва, когато си отиват. 【Широк спектър на приложение】 : Този превключвател на радара микровълните Той е широко използван в вставленном осветление, стълби, веранда, коридор, баня и гараж и т.н., сигнал отсканированный радара може да се реже в дървена врата, стъкло и по-тънка стена, която от сензор. 【Стабилно представа】 : Този превключвател на радара светлина сензор за точен вземане на проби, стабилизиран температурен диапазон и голям размер etk покритие на сензора, който не може да се постигне ультракрасным ключ сензор за човешкото тяло. 【Широко, подходящи】 : Този докосване на ключа на светлината може да бъде свързан към енергийна ефективност лампам, led лампам и други товари.Описание : Този комутатор използва микровълнова печка военни комуникационни технологии и е проектиран микропроцесор.Предимствата му-точен вземане на проби, стабилен температурен диапазон и голям размер на покритие на сензора и т.н., Който не може да бъде постигнато инфрачервен ключ сензор за човешкото тяло.Технически характеристики : Състояние : Ново Imput Напрежение : 220~240 v AC Честота : 50 Hz Изходна мощност : Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Спецификация

Те също купуват с този продукт