• New
Joliyoou Хелоуин Виси Осветени Шапки На Вещици, Работещи На Батерии От 8 Бр. Светещи Шапки на Вещици с Дистанционно Управление с 8 Режима на Осветление за Вътрешно Външн?

Joliyoou Хелоуин Виси Осветени Шапки На Вещици, Работещи На Батерии От 8 Бр. Светещи Шапки на Вещици с Дистанционно Управление

BGN 19.00
BGN 23.99
-21 %
Налично

Наличност

КОМПЛЕКТ ОТ 8 ШАПКИ : Joliyou Halloween witch hat светлини се състои от осем призраци, облечени в черни шапки на вещици, лилаво, зелено, оранжево и бяло.Здрава полиестерна тъкан е добра светопрозрачностью и не е лесно да се скъса или да избледняват.Дължина между всяка шапка е 2 метра, дължина 8 шапки-14 метра, а общата дължина 16 метра. 56 LED ТОПЛИ БЕЛИ светлини : всяка шапка се крие 7 светодиоди и 56 светодиоди общо.Когато нощем палят светлина, светло, топло бяла светлина прониква през шапки и лицето, като призраци с различни изрази на лицето за по-ярки и забавни.Междувременно, той ще освети вашата нощ и ви съпътства през целия сезон на Хелоуин.БАТЕРИЯ РАБОТИ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ : необходими са 3 батерии тип АА (НЕ са ВКЛЮЧЕНИ В КОМПЛЕКТА).Водоустойчив батарейная база IP65, тел и led светлини ви позволяват да виси отвън, без да се притеснявате за дъжда.И тя има дистанционно управление, с помощта на който можете да контролирате светлината (ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ/РЕЖИМ/ТАЙМЕР) на разстояние 40 метра. 8 РЕЖИМА на ОСВЕТЛЕНИЕ С ТАЙМЕР : Натиснете бутона на батарейном отделение за регулиране на 8 режима : разход, вълна, Сериен, Slo Glo, гони/светкавица, бавно отслабване, Трептене/светкавица и така нататък.Можете също така да настроите таймера (кръгли автоматично 6 часа вкл., 18 часа изкл.) с помощта на дистанционното управление.ЧУДЕСЕН ХЕЛОУИН виси ДЕКОР : Joliyou hocus pocus украса е идеален за захващане на перилах, градини, карнизах, клоните на дърветата, гаражи и т.н. Отдалеч той прилича на редица шапки, магически се издигаше във въздуха, добавяйки уникален загадъчна атмосфера на фестивала си в нощта на Хелоуин.

Спецификация

Те също купуват с този продукт