• New
DUOKEAI Залепваща Завеса За Душ Натяжной Притежателя | Душ Железопътни Монтиране на Скобата за Стената без Пробиване придържайте се към?2 пакета(черен)

DUOKEAI Залепваща Завеса За Душ Натяжной Притежателя | Душ Железопътни Монтиране на Скобата за Стената без Пробиване придържайте

BGN 23.99
Налично

Наличност

?Елегантен дизайн? : елегантен и стилен външен вид, е подходящ за повечето стилове на банята.Прост и елегантен дизайн като допълнение към вашата баня. -ЗАЩИТИ СЕМЕЙСТВОТО СИ?Ние разработваме този притежателя завесата за душа, за да се избегнат някои потенциални и нежелани падания, уверете се, че идеалната сигурност, когато членовете на семейството си вземе душ(корниз за душата не е включена в комплекта). ?МНОГОКРАТНА ИНСТАЛАЦИЯ?Подходящ за всички видове стени на банята.Ако стената е грапава или грапава, моля, инсталирайте, за монтиране на стена с помощта на винтове; ако стената е равна и гладка, без пробиване или повреда, просто махнете я и залепете, както инсталирана рамка полюс не просверлит дупки и няма да навреди на плочки или на стената на банята. ?ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН?Подходящ за повечето душ стрехите на пазара, с 3.15 инчов диаметър 3 м стикер може да побере до 20 килограма.Висококачествен акрилен материал може да защити душ щанга от надраскване или на бронята. -ЗАЩИТИ СЕМЕЙСТВОТО СИ?Ние проектираме този притежателя завесата за душа, за да се избегнат някои потенциални и нежелани падания,уверете се, че идеалната сигурност, когато членовете на семейството си вземе душ(корниз за душата не е включена в комплекта).Заглавие : Титуляр корниз Цвят : бял, черныйМатериал : ABSPackage включва : 1 двойка от притежателите на завесата за душ Размер : Как да се показват.

Спецификация

Те също купуват с този продукт