• New
Kinbor 5.2 FT Коледен Надуваем Дядо Коледа с Снеговиком Пингвин Добре дошли Знак, Взриви Осветено Украса на Двора, Закрит/Открит Коледен Празничен Декор за Парти за Град?

Kinbor 5.2 FT Коледен Надуваем Дядо Коледа с Снеговиком Пингвин Добре дошли Знак, Взриви Осветено Украса на Двора, Закрит/Открит

BGN 36.79
Налично

Наличност

☃ ️ - Добри коледна украса ????An 5.2 ft long Коледа outdoor inflatable украсява градината в двора, създавайки приятна празнична атмосфера за вашия дом.Това е хубава коледна украса, деца и възрастни ще бъдат щастливи!Нека красотата и радостта на Коледа, като ви съпътстват през цялата нова година!. ☃️ Добра стабилност ????Не се притеснявайте за това, че коледа инфлацията в двора ще сдута на вятъра, защото в пакета има дублети и въже, се уверете, че той се задържа на земята.Този Дядо Коледа украсява, може да се използва на закрито и на открито и лесно се сгъва и съхранява. ☃️ Ярка led светлина вътре ????При включване вградени ярки led светлини могат да се отразят тъмен двор и коледна нощ, създавайки забавна и интересна атмосфера.Веднага ще си двор, много подходящ за нощно ползване, лесно ще привлече вниманието на съседите. ☃️ Забавен и сладък коледен декор ????Нашите надуваеми Дядо Коледа, снежен човек и пингвина се събират, за да поздравят своите гости и съседи.Това е достатъчно, за да привлече много хора в къщата и да им позволи да вземат участие в живота на коледа тематични парти.Този Дядо Коледа надуваем е пълен с коледни и зимни елементи.Това е идеалното бижу за коледа дейности и може да бъде публикуван в задния двор, увеселителен парк, търговски център и т.н. ☃ ️ Лесно и безопасно да се използва ????Коледни надуваеми украшения са оборудвани с дълъг кабел захранване, което позволява по-свободно и да се свързват лесно към всякакви розеткам наблизо.Сертифициран от UL на открито, което го прави още по-безопасно.Автоматична конструкция на инфлацията, включете захранването, сладък Дядо Коледа ще се появи веднага!.

Спецификация

Те също купуват с този продукт