• New
SPNEC Seasoning Tank-Комплект бутилки за подправки на Рафтове за съхранение на кутии Компактен рафтове за подправки,монтиран на стената (размер : B)

SPNEC Seasoning Tank-Комплект бутилки за подправки на Рафтове за съхранение на кутии Компактен рафтове за подправки,монтиран

BGN 173.91
Налично

Наличност

★Използването на висококачествени материали PP, тя е безопасна и екологично чисти, по-безопасни за използване и няма мирис. ★Построена конструкция прави всеки резервоар за подправки стабилна. ★Всяка банка подправки с отделна лъжица, чиста и не е лесно миризма. ★Горния вид платформа, може да се поставят други малки предмети, спестяване на пространство. ★Използвайте кръгли пробивни отвори, които могат да се поставят на масата или да пирони.Наименование : Подправка tank Material : PPApplicable space : kitchen Size : 25*13.5*10.7 см, 32.5*13.5*10.7 cm Color : прост color Uses : може да се добави сол, MSG, захар и други подправки, с помощта на висококачествен РР материал, тя е безопасна и екологично чисти, по-безопасни за използване и няма мирис този продукт съдържа само бутилки с подправки и не съдържа други допълнителни продукти.Забележка : Действителният размер на ръчно измерване може да има някои грешки.Действителният размер зависи от реалния продукт.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може леко да се различават от истинските продукти.Моля, обърнете се към самия продукт.

Спецификация

Те също купуват с този продукт