• New
10 - инчов контурный калибър с ключалка - профила калибър - точно копира странни форми, ръбове и подови настилки. Лесен, бърз, зашеметяващ резултат от първия път.

10 - инчов контурный калибър с ключалка - профила калибър - точно копира странни форми, ръбове и подови настилки. Лесен,

BGN 23.99
Налично

Наличност

НАРЕЖЕТЕ подови НАСТИЛКИ, ТАКА ЧЕ ТОЙ ИДЕАЛНО ПОДХОЖДА НА СТРАННО КРАИЩАТА - този 10 - инчов контурный калибровочный профила инструмент ви позволява лесно да се копират и пренасят сложни форми ръбове и пола-вашите подове или килими ще бъдат идеален подход към сложните краищата с чиста професионална тапицерия.МНОГО по-ЛЕСНО И по-БЪРЗО, ОТКОЛКОТО КОПИЕ на ФИГУРИ ОТ РЪЦЕТЕ си - вие ще бъдете изумени, колко време и усилия вие ще спестите в сравнение със стария начин на улавяне на фигури с ръка и си разрези ще съответства на формата с първия опит. 1 - Снимай, 2 - Прехвърляне, 3 - изрязване и 4 Място - просто и лесно!.ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИД НА вашите " направи СИ САМ - вие никога повече няма да неуспешни проекти леене или подови настилки, защото вие ще знаете точно какво да се изрежат, без грешки, без интервали, без подложка. 10 - инчов контурный калибър с ключалка-идеална работа за първи път!.ТОЛКОВА УДОБНО, ЧЕ ВИЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ БИЛИ на ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ МНОГО ГОДИНИ - като само се възползвате от този инструмент за оформяне калибър, може да се чудя, като сте някога живял без него.Вижте, какво казват другите : "Изключително полезна", "Прави работата ми много по-лесно и по-бързо!" "Премахва неприятната шаблони", "Така помага", "Толкова е прост и лесен за използване", "Добре свършена работа", "Съжалявам, че не направих това по-рано".ИДЕАЛНА за ЗАСАЖДАНЕ БЕЗ ДРАСКОТИНИ – този инструмент за измерване на профила проектирани така, че да е лесно да се очертае край странни форми, с които трябва да се работи, когато се прилага на килима, подовата настилка или дори фрезоване на стени и врати, и той е създаден, за да се избегне надраскване на боята и няма да навредят на някакви материали в този процес.

Спецификация

Те също купуват с този продукт