• New
Реалистични Секс-Кукла Мъжки Мастурбатор Торса с Големи Цици Попка Реалистична Pussy Задник Секси Жени Торса и Вагинален Анал Възрастни Секс-Играчки за Плътно Засму?

Реалистични Секс-Кукла Мъжки Мастурбатор Торса с Големи Цици Попка Реалистична Pussy Задник Секси Жени Торса и Вагинален

BGN 239.99
Налично

Наличност

【Реалистични секс-кукла】Реалистични секс-кукла с торса с атрактивни завои и сладострастными задните части може да ви накара всички да се чувстват силно желание.Когато влезете, безброй частици и гънки увеличават триенето, за стимулиране на главата чрез широки и тесни пътеки, чрез насочване на вас по-дълбоко и като ви позволява да поставите гореща течност вътре в нея. 【Вагинална анален секс-играчки за възрастни】В съответствие с действителната вътрешна структура на жената.Вътрешната стена е запълнен с назъбени вдигнати частици, които увеличават триенето и стимулация.Два тунела не си пречат един на друг, като ви дава разнообразие предизвикателни преживявания, за да ви възбуди, да ви представи един прекрасен опит. 【Вграден скелет, регулируем ъгъл на наклон】Си крака може да се върти по желание от затворен до открито, тя може да поддържа всички ваши любими сексуални позиции, само за да ви е по-удобно да се наслаждават от него. 【Меки гърди и голям задник】е Изработен от материал, TPE, за да му се даде на същия вид и усещане на кожата за максимално реалистичен опит.Сожми гърдите си, ухватись за нея супер-мека, упругую задника, ти дори не я забележат разликата, когато закроешь очите. 【Небезрассудная опаковка】на личните Ви данни е наш приоритет.Той ще дойде при вас в личния и 100% небезрассудной стандартна опаковка, не е нужно да се притеснявате, ако някой знае какво е това.

Спецификация

Те също купуват с този продукт