• New
Riyyow Маши За Коса, 5 Барела Пръчка Коса Вэйвер за Дълги или Къси Коса Професионална Плойка Пръчка Регулируема Температура Бързо Загряване Горещи инструменти (Цвят : ?

Riyyow Маши За Коса, 5 Барела Пръчка Коса Вэйвер за Дълги или Къси Коса Професионална Плойка Пръчка Регулируема Температура

BGN 16.96
Налично

Наличност

Процеса на нанасяне на керамичното покритие : Нагретая керамика ще произвежда отрицателно заредени йони, като прави косата по-здрави, естествени, блестящи и способни да продължи цял ден.Две настройки за отопление : 180 ° C (за хора с по-меки коса) и 210 ° C (за хора с много коса и по-твърда коса), можете да изберете правилната температура в съответствие с вашите желания.Бързо загряване : Маши за коса са произведени от специални керамични глазурованного нагревателен елемент PTC, който може бързо се загрява само за 30 секунди.Сигурността на употреба : с Ергономичен дизайн, свободно въртящи се на 360 градуса кабел за захранване, нескользящая ергономична дръжка и изолирани ходови накрайници осигуряват допълнителна сигурност.С помощта на тази плойки от 5 бъчвите може да се превърне в професионален фризьор по всяко време и на всяко място. За извиване на 5 бочонков : Подходящ за всички типове коса, къса къдрава коса, дълга къдрава коса, гъста къдрава коса или тънки къдрава коса. "Здравейте,благодаря ви за вашата покупка, ние ви обслужим по всяко време, ние ще обслужим вас с по-добро качество и стил, ще направим всичко възможно.Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси и да си коментари "Описание на продукта : Маша за коса AIBEAU с 5 баррелями може да създаде големи естествени сексуални S-косата за всяка мадами.Високи технологии, турмалин и йонна технология за максимално състоянието на косата от по-блестящи и здрави, длиннодействующих вълни.Ролките се държат не така, както други маши, които винаги гладка косата локонами.Ново керамично покритие гарантира, че пръскам controlland остава безопасно и без повреди.ВНИМАНИЕ, МОЛЯ : 1. Не използвайте в затворени помещения, в леглото и в меките части.2. Не го използвайте в близост до вода или самостоятелен санитарен възел.3. Не поставяйте го на прахан, когато стартирате.Избягвайте злополука при пожар.4. Не използвайте в близост до огън или на места с висока температура.5. Да не се използва с мокри ръце или коса. 6.Съхранявайте при нормална температура по време на съхранение. 7. Не докосвайте повърхността на устройството по време на работа.Два етапа на контрол на температурата Първата стъпка е 180 ° C, идеална за тънки и меки косми.Вторият етап, 210 ℃, подходящ за трудни и гъста коса.Кабел закрутки 360 градуса Гъвкав кабел закрутки 360 градуса никога не е объркан и свободно създава пожеланную прическа.Достатъчно дълъг кабел : лесен за използване, гнездо също е сравнително широко.Красива къдрава коса дълго се държат с нашите плойками.Висококачествен турмалиновый материалвысокое качество турмалинового материал маша за коса waver Read по-безопасни и По права коса с лъскав локонами, които продължават през целия ден Обелени специална керамична глазура и нанотехнологии за обработка на повърхността не вредят на коса, керамична технология осигурява висока топлина и в същото време защитава косата.Спецификация : Тип елемент : Маши волосматериал : ABS, ceramic Voltage : 100-на.

Спецификация

Item Type:
Hair Curlers
Material:
ABS, ceramic
Voltage:
100-

Те също купуват с този продукт