• New
Магнитни куки палто MHDMAG, Закачалка магнит Куки магнит тежки, Магнитни шипове натиск с редкоземельным минералната вода от местните извори за чанти смърт чрез обесв?

Магнитни куки палто MHDMAG, Закачалка магнит Куки магнит тежки, Магнитни шипове натиск с редкоземельным минералната вода

BGN 22.39
Налично

Наличност

【Магнитните куки】 : Магнитни куки произведени от най-добрия неодимового редкоземельного магнит, меден слой никелевого слой и слой от никел не само правят магнитните куки са много по-трайни, но и ги предпазват от ръжда. 1,42 в диаметър и от 1.73 височина могат да ви помогнат да организирате пространството. 【Power Magnet】 : Силни магнитни куки MHDMAG, го вертикална магнитна сила може да достигне около 140 килограма, а хоризонтално магнитна сила може да достигне около 35 килограма в идеални условия.Моля, обърнете внимание, че силата на магнита зависи от дебелината на метала и гладкостта на прикачени обекти, както и от висока температура или киселинно-алкална среда. 【Многофункционален】 : Магнитни куки за дрехи можете да използвате у дома, на кухнята, в офиса, на закрито, на открито или пътуване.Магнит е предназначен за вашето палто или пътна чанта.НЕ е необходимо да пробия, НЕ трябва да дырявить, НЕ е нужно да се мъчите,вие просто поставяте магнитни куки за всяка магнитна повърхност и вешаете си неща. 【Моля, обърнете внимание】 : Магнитни куки са с нежна форма, ниско тегло и изключително силна подвесную капацитет, можете бързо и лесно да организирате вашия дом или офис и да ги направи по-просторни и ароматно.Но той има силна магнитна сила, на децата не е разрешено да си играе с него. 【Гаранция за качество】Нашите магнитни куки с високо качество и покупката е защитена.Ако anty въпроси, ние ще се свържем свободно и добросердечно, ние се ангажираме най-доброто следпродажбено обслужване.Просто бъдете сигурни, за да купуват нашите продукти.

Спецификация

Те също купуват с този продукт