• New
Електрическа топло за крака с подгряване-Топло с технология бързо загряване, 3 на температурата и 2 часа автоматично изключване за крака/Ръце/на Гърба, Моющаяся Дом?

Електрическа топло за крака с подгряване-Топло с технология бързо загряване, 3 на температурата и 2 часа автоматично изключване

BGN 27.19
Налично

Наличност

Това е идеален подарък за баща, майка, семейството си и приятелите си!.За употреба нанесете на влажна гъба или спрей, за да нанесе тънка мъгла на тампон, а след това поставете влажна страна на тялото.Уверете се, че не сте спрей и не смачиваете конектор за управление и подложки.Размер : 16 см в дължина и 16 см в дълбочина, които да съответстват на размера на краката на мъже и жени. Обхват на топли температури (~104⁰F/40℃) 2.Ултра-Удобен - Нашите луксозни микроплюш по-мек, по-удобно и издръжливи в сравнение от други притопляне на пазара. 【Home/Office Available 】 Независимо от домашно ползване по време на почивка на шезлонгите, докато лежи върху плоски легла или работа в офиса, ни топло за краката винаги е твой сладък партньор, което прави на ден пълен с топлина и енергия.Вариант на влажна топлина - Подарете на вашите мускули с подсилена извадите напрежение, увлажнив електрическа възглавничка за влажна топлинна терапия. 【Мокра и суха топлина 】 Освен суха топлина, електрическа възглавничка може да се използва за мокра топлинна терапия.

Спецификация

Те също купуват с този продукт