• New
N/C Здравословна гира Дългогодишна PVC Шестостенни Гира Мъжки 5 кг / 6 кг / 7,5 кг / 10 кг Гира Домашно фитнес оборудване подходящо за гърдите, краката, ръцете Тренировка Фи?

N/C Здравословна гира Дългогодишна PVC Шестостенни Гира Мъжки 5 кг / 6 кг / 7,5 кг / 10 кг Гира Домашно фитнес оборудване

BGN 291.74
Налично

Наличност

Възникнал тегло стаи за идентификация на Преносим стил лесно да пътуват и да носят със себе си.Висококачествен PVC материал, без изтичане на вода.Той е много сигурно за използване и няма да навреди на тялото и пода. 1. С нашия малък единично тегло можете да го интегрират в някоя програма, фитнес или силова тренировка.Дали след ремонт разорванного на въртящи се тела, полагане на мускулите. 2. Този тренировъчен тегло е необходимост.Свободно тегло-това е от ключово значение, за да останете във форма, тъй като можете да ги използвате по всяко време и на всяко място. 3. С това теглото ви като цяло не се нуждаят от модерен фитнес зала или професионално фитнес оборудване!. 4. Тези комплекти гири заемат много малко място и могат да бъдат поставени на всяко място, например, във вашия дом, фитнес зала или дори в офиса.Насладете се на спорт по всяко време : направете преносими гири вода за заетите жени/мъже.Те пренася лесно и по-добре да управляват вашите физическото състояние по всяко време.Професионално вземете правилното ниво на трудност за вашата лична тренировка.Име на продукта : Шестостенни гантельпродукт материал : опазване на околната среда PVC + пясък желязна смес Тегло на продукта : 5 кг × 2, 6 кг × 2, 7,5 кг × 2, 10 кг × 2спецификации : параприменяемые хора : мъже и женщиныпримечание : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите.2. С изключение на гира, както е показано на снимките на продукта, други позиции, които не са включени.3. Размерите се измерват ръчно.Може да има грешки, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.5. Поради различна светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.7. Благодаря, че посети нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор. _BOS_ обикновено, логистика обикновено се изпраща в рамките на 3-5 дни, а очакваното време на пристигане-15-20 дни.

Спецификация

Те също купуват с този продукт