• New
Калъф за мобилен телефон с розов релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф Huawei P20, с държач и слотове за карти и чантата (зелен) (Цвят : кафяв)

Калъф за мобилен телефон с розов релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен Калъф Huawei P20, с държач и слотове за карти и чантата

BGN 7.27
Налично

Наличност

Чисто нов и високо качество.калъф държи телефона си в безопасност и защитен със стил.корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове.Зареждайте, не махате калъф.Розово перлено бял хоризонтален флип ПУ кожен калъф Huawei P20, с притежателя на слота за карти и чантата (зелен).Хубав калъф за чехла1. Изработен от висококачествена изкуствена кожа материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време. 2. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейство. 3. Кожен калъф може добре да се слее с вашия телефон и да окаже голямо влияние за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 4. Той има проста форма и оставя чист и комфортен впечатление на всички. 5. Всички бутони и портове са лесно достъпни.

Спецификация

Те също купуват с този продукт