• New
Pinzheng Эпилятор За Жени Домакински Умен Мини Електрически Эпилятор За Епилация За Всички Окосмяването По Тялото, Унисекс И Безболезнен Постоянен Инструмент За Прем?

Pinzheng Эпилятор За Жени Домакински Умен Мини Електрически Эпилятор За Епилация За Всички Окосмяването По Тялото, Унисекс

BGN 60.80
Налично

Наличност

Ултравиолетовите лъчи директно увреждане на космените фоликули във втори път. Описание 5. Эпилятор 2.Трудно е да се произвеждат меланин и доведе до отлагане на боклук, така че се появяват малки черни петна.В автоматичен режим на светкавицата, той е към кожата и може автоматично да мига с висока скорост.Слънцезащитен крем Останете в помещението, доколкото е възможно, и използвайте някои физични методи на слънцезащитни продукти 3.Ефективността на епилация се увеличава с 30%. Обърнете внимание на хранителния си режим след епилация, опитайте се да ядете по-малко леки продукти, избягвайте пикантни храни, някои храни, които са алергични към морски дарове, като морски дарове, трябва да се ядат повече плодове 4.Ако имате някакви въпроси относно нашите эпиляторах, моля, свържете се с нас.Препоръчва да се започне с ниво 1 за първи път, за да се настанят устройство и usb флаш - памет.Светлина е мека и може да достигне до космения фоликул, без да причинява увреждане на кожата. 【100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ И 365 дни ГАРАНЦИЯ】 : Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни. Ръководство за потребителя.Той може да се използва като подарък, за да донесе щастие на вас, вашето семейство и приятели.【ДЪЛГОСРОЧНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : Професионален эпилятор може непрекъснато да увеличите растежа на косата с помощта на 990 000 огнища, което се равнява на 20 години грижа за тялото.Ръчен режим основно се използва за мелкомасштабного епилация, а в автоматичен режим може да се използва за мащабна епилация. [100% удовлетвореност гаранция за 365 дни) : Ние обещаваме да ви осигури най-доброто качество и най-доброто обслужване на обратна връзка в рамките на 365 дни.Предпазни мерки 1.Два режима на дизайн могат да отговарят на вашите нужди в различни части на епилация.

Спецификация

Те също купуват с този продукт