• New
Прах от Слюда-24 Цвят Пигмент Доставка Перли за Грим/гланц за устни Оцветяване/мыловарение/епоксидна Боя/боя Сам Занаятите на прах перли от слюда за нокти избелване

Прах от Слюда-24 Цвят Пигмент Доставка Перли за Грим/гланц за устни Оцветяване/мыловарение/епоксидна Боя/боя Сам Занаятите

BGN 27.04
Налично

Наличност

Прах от слюда лесно се смесва с прозрачна епоксидна смола, и крайния процес изглежда като UV - смола. 100% чисто нов и високо качество.Добра занаят САМ : Нашият пигмент на прах перли използва за епоксидна смола, правят свещи, разтапя цветове и наливане на сапун, домашна слуз, стъклен печат, релеф, арт нокти, ръчно изработени продукти за грим, etc.Разлитый в бутилки пигмент на прах : Прах от слюда опакован в бутилка, която е лесна за употреба и чисто.Той е натурален, органичен и много популярен.Той се използва като набор от прах и пигменти за нокти, руж, etc.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Прах от слюда-24 цвят Пигмент доставка Перли за грим/гланц за устни Оцветяване/мыловарение/епоксидна боя/боя Сам Занаятите на прах перли от слюда за нокти избелване на кожата на лицето смола paint Features : 100% чисто нов и високо качество на прах от слюда може лесно да се смесва с прозрачна епоксидна смола, и крайния процес изглежда като UV-смола.Добра занаят САМ : Нашият пигмент на прах перли използва за епоксидна смола, правят свещи, разтапя цветове и наливане на сапун, домашна слуз, стъклен печат, релеф, арт нокти, ръчно изработени продукти за грим, etc.Безопасно използване на : Нашият пигмент на прах от слюда приятелски към животните, не дразни, не петна и мека кожа.Бутилированный пигментоза на прах : Прах от слюда опакован в бутилка, която е лесна за използване и почистване.Той е натурален, органичен и много популярен.Той се използва като набор от прах и пигменти за нокти, руж, etc.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Спецификация : Цвят : 24 Colors Material : Mica Powder Size : 3.2x5.6cm/1.25x2.20in Quantity : 24 Bottles Package Включва : 24 бутилки x перла на прах Забележка : Той е изпълнен с пълна бутилка.По време на турбуленция транспортиране на прах ще се удави.Получи го разклатете, за да напълните с пълна бутилка.Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Спецификация

Color:
24 Colors
Material:
Mica Powder
Size:
3.2x5.6cm/1.25x2.20in
Quantity:
24 Bottles
Package Includes:
24 Bottles x Pearl Powder
note:
It is filled with a full bottle. During the turbulence of transportation, the powder will sink. After receiving it, shake it to refill the full bottle. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Те също купуват с този продукт